ÖVERLEVNADSTIPS: DISTANSFÖRHÅLLANDE

Sa precis hejdå till Oscar på tågstationen och jag sitter och lyssnar på ”We’ll Let You Know” av Morrissey. Om någon inte fattat det än så har vi ett distansförhållande. Jag bor i Göteborg, Oscar i Stockholm. Tänker att det är väldigt passande att skriva ett töntigt inlägg med nuvarande sinnesstämning.

Här kommer några överlevnadstips till alla andra idioter som har valt den mest opraktiska relationsformen: distansförhållande.

1. TÅRTBUD

Där uppe ser ni Oscars favoritbild på mig på en tårta. Hostar ut vatten för glatta livet efter att ha bett kökspersonalen göra min ramen ”extra spicy”. Råkade hamna på dintarta.se en dag och bestämde mig för att skicka en tårta med denna bild på till hans dörr. Han blev jätteglad. Enligt Oscar var den god också. Skicka ett tårtbud istället för blommor, kostar typ lika mycket?

Är man ett die-hard fan av Greta Thunberg och värnar om miljön borde man kanske avstå då de skickas med expressfrakt från Tyskland hehe. Just a heads up!

2. TRISSLOTT

Köp varsin trisslott och skrapa en ruta/dag samtidigt över FaceTime. Ganska mysig grej att göra ihop faktiskt. Har man tur kan man kanske förtidspensionera sig och flytta till Portugal.

3. SYNC VIDEO

Synka ett youtubeklipp genom Sync Video och kolla på vad ni vill tillsammans exakt samtidigt! Skapa bara ett rum och klistra in länken till klippet ni vill se. Tror att det är kompatibelt med Vimeo också.

4. FACETIMEEEEE!!

Onödigt tips kanske men det är ändå förvånansvärt många som bara FaceTimar en gång i veckan mer eller mindre? Man behöver inte avsätta så mycket tid för det. Ring när ni springer till spårvagnen, hackar lök, eller som jag och Oscar oftast gör: ring och säg go’natt! Det känns verkligen som att man blir en del av varandras vardag trots att man bor flera mil bort. Värt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.