MRDKH VINTAGE

Har en jättekul grej att berätta! Jag håller på att starta upp en egen firma! Det är spännande men samtidigt sjukt läskigt. Kanske blir det årets största flopp eller en riktig succé. Vi får se. Tack och lov har jag kreativa och smarta människor runt omkring mig så det här kommer nog gå bra.

What’s this all about? Jag älskar vintage och jag tycker att vintage-utbudet i Göteborg, eller Sverige över huvud taget, är otroligt knaper. Så jag tänker göra något åt det! Kommer leta efter guldkorn runtom i världen och sälja det vidare genom ett Instagram-konto. Om jag ska ge er något smakprov på vad temat kommer vara kan ni försöka tänka er Blair Waldorf fast med sneakers istället för heels.

Var ju i Köpenhamn under helgen och där fyndade jag bland annat världens snyggaste vida satinbyxor från Valentino (ett nytt par kostar ca 10 000???) som kommer läggas upp till försäljning. Beställde hem stickers igår som ska användas för lite ”street promotion”. Bor ni i Göteborg lär ni stöta på en eller två på en toalett vid Andra Lång eller på någon spårvagn någonstaaaans.

FÖLJ KONTOT HÄR OCH MISSA INGA UPPDATERINGAR. DET KOMMER BLI FETT. KRAM.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.