ANDRII CHAIKIVSKYI

Här har ni en kort men välbehövlig update. Jag brukar ju åka upp till Stockholm med jämna mellanrum då Oscar bor där om någon missat detta. Distansförhållande är faktiskt inte så pjåkigt.

Oscar är student så när han väl ska klippa sig går han till närmsta shady salong belägen i en tunnelbana som tar 150 spänn för en klippning på cirka 20 minuter. Detta gör extra ont i mitt hjärta för jag har jobbat ihop med otroligt passionerade frisörer på en av de bästa salongerna, Björn Axén, och jag vet hur svårt frisöryrket kan vara ibland. Så Oscar fick mitt presentkort från Udda Fåglar för att klippa sig hos Andrii.

Jag hade turen att stöta på Andrii under tiden jag jobbade på Björn Axén innan han bytte salong. Han är utan tvekan en av de bästa frisörerna som har fått klippa mitt hår, och jag har blivit klippt av många olika duktiga frisörer då jag jobbat på en frisörsalong.

Andrii är otroligt skicklig och teknisk. Han gör inga färgbehandlingar utan klipper endast hår. Ska du klippa en bob eller en annan skarp frisyr, eller vad som helst egentligen för han kan allt, så är det Andrii du ska boka tid hos. TRUST ME!!!

Boka tid hos Andrii på Udda Fåglar här och scrolla på hans Instagram om du vill se hans tidigare jobb eller bara unna dig lite ögongodis.

en nöjd babe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.