SOCKS

Okej. Innan du börjar läsa det här inlägget vill jag att du gör det till låten ovan. Har du satt på den? Bra, då börjar vi.

Ska jag verkligen tillägna ett helt inlägg till strumpor? Absolut. Strumpan är det mest underskattade plagget till en så kallad ”outfit” enligt mig. Den kan förstöra eller höja den. Så jag tänker rikta strålkastarna mot strumpor och tipsa om två märken som kan sina chaussettes.

HYSTERIA BY HAPPY SOCKS

Ska du investera i ett par fina strumpor kan du börja här. Happy Socks har verkligen lyckats med sin serie ”Hysteria”. Har kanske 10 par? Utöver snygg-faktorn är det riktigt bra kvalité på dessa. Jag har använt mina strumpor flitigt och det har inte blivit ett enda hål, än. Så! Piffa upp din utstyrsel för hundra spänn typ. Värt.

SNEAKY FOX

Färgglada strumpbyxor som inte går sönder efter den dag? JA TACK! Sneaky Fox är ett danskt märke och de råkar även tillverka de bästa strumpbyxorna. Deras serie ”Micro 60” görs i alla möjliga färger och till ett riktigt bra pris med tanke på kvalitén. I ❤ Danskar

gucci pic by @mariejedig

DESIGNER TIGHTS

Om du är sjuk i huvudet eller bara råkar ha mycket pengar över kan du faktiskt få unna dig ett par designer tights. Följer du minst en dansk brud på Instagram har du inte undgått hypen kring Saks Potts Slalom tights. Inte lika pricey som Fendi och Gucci men fortfarande riktigt fina. Matcha dem med ett par sneakers och förvandlas till en dansk bootleg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.