ANDRA GREJER TINDER ÄR BRA FÖR

EFTERLYSA DIN PAPEGOJA

Japp. När Greta flög bort från lägenheten var jag desperat och använde mig av alla nätverk som fanns tillgängliga, Tinder bland annat. 

Köpte en så kallad ”Tinder Boost” som ger en möjligheten att vara topprofilen i ens område. I 30 minuter swipade jag som en galning för att få så mycket publicitet som möjligt med annonsen som första bild. 

Alla snubbar var hur gulliga som helst och erbjöd sig att följa med ut för att leta efter henne och hänga upp posters. Till slut kom fågeljäveln till rätta. Inte tack vare Tinder dock. Greta hade flugit in till en gullig tants balkong på Wollmars som sedan hade hört av sig till polisen. Ungefär samma lyckliga slut som min undulat Siv.

HEMBUD FRÅN SYSTEMBOLAGET

Det var en lördag och jag kom ut från duschen cirka 15 minuter innan Systemet skulle stänga. Fan. Kasta en blick på iPhone-skärmen. Ny matchning. Nice. Jag såg möjligheten och tog den.

40 minuter senare står en kopia av Bill Skarsgård utanför min dörr med en flaska Crudo TILL MIG. Vi hann bara ta ett glas tillsammans innan jag skulle gå vidare och se Lorentz. Sen blev det inte något mer med Skarsgård för jag kära ner mig i Oscar istället.

KOMPISDEJTA

Please forgive for this my gays.. Tinder är faktiskt väldigt effektivt för att hitta nya kompisar. Träffade mina fina vänner Moa och Sara genom denna hatälskade app.

Jag var ganska nyinflyttad i Stockholm och jag bodde helt själv i Gamla Stan. Matchade med Sara och bjöd henne till min takterrass. Sara hade jag följt på sociala medier sen innan på grund av hennes glory days på Vine.

Precis innan vår träff sände hon live på Instagram och prata om hur nervös och taggad hon var över att få gå på dejt. Stängde ner sändningen direkt för att mitt samvete inte skulle ta över. Hon kom hem till mig och efter att ha känt henne i 3 minuter börja jag älta mitt ex. Så skönt beteende, verkligen!

Dejten gick bra ändå för vi gick vidare till Lion Bar och sedan sov hon över hos mig. Vi har hållit ihop sen dess. Tänker ni prova detta så var schyssta och var tydliga med att ni är ute efter att knyta nya bekantskaper (prata inte om ett ex kanske, men ni fattar).

Hur som helst! Kul att så himla många har hittat hit. Vilka är ni? Vad har ni för förväntningar och vad vill ni se mer av? Lämna något livstecken i kommentarsfältet!! Puss.

2 reaktioner till “ANDRA GREJER TINDER ÄR BRA FÖR

  1. 23 åring från stockholm som lever ett fett tråkigt liv, är en äkta late bloomer! Tycker din blogg verkar riktigt lovande ❤ har du hört podden daddy issues??(den är sjukt bra) får lite samma känsla av bloggen dvs rolig och pang på! (inte lika rosa och fluffigt som många andra)
    kommer definitivt följa bloggen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.