WHO’S THAT GRRRRRL

Det känns lite märkligt att skriva det här inlägget då alla som läser det antagligen redan känner mig. Jag skapade ju den här bloggen för att stilla mitt behov av att dela med mig av saker på internet så vi kör ändå. Välkommen hit kompis.

Hej. Jag heter Frida, snart 23 år och har precis börjat plugga på komvux på Folkuniversitet i Göteborg. Tanken är att sedan plugga vidare till ämneslärare i matte och fysik. Eller hoppa av. Skoja (förlåt mamma, ska inte hända igen. lovar).

För ett år sedan bodde jag i Stockholm och försökte klura ut vad jag skulle göra av mig själv. Den obligatoriska 20-nånting-krisen, ni vet. Det gick inte så bra. Fick ett mental breakdown och flyttade hem till Göteborg igen.

Men nu mår jag bra igen! Jättebra faktiskt. Ni som hittat hit genom Instagram eller 925 har redan fått ett smakprov på vad som komma skall. Så please like, comment and subscribe until then. Följ mig på Bloglovin. Spread the word. Tell yo mama.

Ha det fint.

ph:  @rebeckabjurmell

2 reaktioner till “WHO’S THAT GRRRRRL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.